Kanonerna från navarone
Söndagsmatchen bjöd på bra spel, bra inställning och några riktigt snygga mål.
Vi pratade om fokus på passningspel och snabba avslut samt att hålla farten i både forechecing och backchecking.

1st period
Vi började matchen bra och får ett par lägen direkt men det är Segeltorp som tar ledningen redan efter 45 sekunder efter en fin aktion av deras nummer 13.
Vi kämpar på bra och kommer till flera bra avslut där deras målvakt får göra ett par riktigt fina räddningar.
12:08 in i perioden står nätet som en strut efter en riktig kanon från Anton. och 1 - 1 är ett faktum.
Första halvlek är jämn och även Erik får göra några riktigt fina räddningar.

2nd period
2:25 in i andra halvlek kommer nästa kanon, Milton serverar en passning över centrallinjen som Lukas skjuter direkt på BOOM och 1-2.
Matchen svänger fram och tillbaka och båda lagen skapar chanser och Segeltorp lyckas kvittera genom deras mycket duktiga nummer 9. Men vi ger oss inte och vi lyckas göra 2-3 efter fint förarbete av Lukas som tar sig förbi två spelare genom att trycka sig förbi dem och sedan får fram pucken framför mål där Milton lyckas tråckla in den.
Sedan gör vi 2-4.
När det är 2 minuter kvar tar Segeltorp ut målvakten, vi fortsätter att spela lungt och utan stress och där Theo Ö serverar Hannes som inte gör några misstag och sätter spiekn i kistan och 2-5 är ett faktum.

Skott 23-23 säger en del om att matchen var mycket jämn,
Utvisningar 1-1 säger att domarna satt en bra nivå och att båda lagen följde regelboken.

Grym laginsatts, bra passningspel, vi fortsätter på instackat linje och kämpar vidare.